你是美麗的

LEAVE SOMETHING BEHIND

Valde idag att cykla till skolan. Inget bra val om ni frågar mig, hade motvind både till skolan och hem (hur det då är möjligt så vet jag inte), så var helt slut då jag kom till skolan, och änny tröttare då jag kom hem. Fick en bok på posten, så ska börja läsa på den.
 
 
Hittade också ett supergott recept på "Brownies In A Mug" så tänkte dela med mig av receptet.
 
Blanda 2 msk smält smör, 2 msk vatten, 1/2 tsk vaniljsocker och en nypa salt i en mugg. Tillsätt 2 msk mörk kakaopulver och blanda väl. Lägg till 3-4 msk strösocker och blanda väl. Tillsätt 4 msk vetemjöl och 1/6 tsk bakpulver och blanda mycket väl. Ifall du vill så kan du lägga Marshmallow Fluff på för att ge den en god liten touch. Lägg i mikrovågugnen i 60-90 sekunder, och var noga med att inte ha den i för länge för då blir den för torr.
 
 


WE WERE BORN TO A WORLD WITH DEAD ENDS

Idag har det regnat. Härligt då himlen också gråter ibland, världen känns alltid så mycket freshare efteråt. Dagens höjdpunkt har nog varit mitt bubbelbad haha.


I CAN'T MAKE YOUR HEART FEEL SOMETHING IT WON'T

Fick idag en härlig sovmorgon, så sov i ungefär tio timmar förra natten, vilket ju nog var skönt haha. Dagen har varit som en helt vanlig tisdag, har gjort lite läxor och sett på (surprise surpise) Death Note.